En oplevelse for hele familien i efterårsferien 2016
På Museumsgården findes en aktiv venneforening Museumsgårdens Venner Møn, som ser det som sin primære opgave at skabe et levende og spændende liv på den gamle gård i et tæt samarbejde med storkommunens statsanerkendte museum Museerne Vordingborg.

Et besøg på Museumsgården giver en oplevelse af et stykke vedkommende historie og indtryk af hvorledes hverdagen formede sig for vore bedste-, olde- og tipoldeforældre. Hvordan de arbejdede, lavede mad, hyggede sig. Ikke mindst hvordan deres hjem, legetøj og arbejdsredskaber så ud.
Oplev den ægte bondegårdsidyl, gamle håndværkstraditioner og hør fortællinger om livet på landet, da farfar var dreng.
Hele sommeren kan man besøge gårdens smukke bondehave, spise sin medbragte mad og nyde dyrene, stilheden og ikke mindst udsigten. I museets åbningstid (10-16, undtagen mandag) er der også en entre til haven på kr. 40 pr. voksen . Børn gratis adgang.
Torsdag den 20. oktoberer der håndværkerdage med masser af aktiviteter og boder. Et stort tilløbsstykke er vennernes årlige høstmarked i august.

museumsgaarden_efteraarsfer