Så læs her:
Under normale omstændigheder kan man ringe til vores medarbejder, der er ansat af Museum Sydøstdanmark og har sin daglige gang på Museumsgården.
Han er i øjeblikket som så mange andre hjemsendt, og kan ikke tage telefonen. Derfor man man ikke reservere shelteren.
Det vil ændrer sig når samfundet en gang lukker op igen, vi ved bare ikke hvornår.
I mellemtiden kan man bare bruge shelteren uden reservation. Der er masser af plads til telte ved siden af shelteren med bålpladsen. Og så kan man betale 20 kr. pr. person via mobile pay. Nummeret står på shelteren.
Der er vand i Maskinhuset, der ligger lige op ad shelteret, og der er åbent på toilettet, der ligger ved siden af porten ind til den gamle gård.

God tur. Venlig hilsen
Ole Hansen Hesselholtvej 3 4791 Borre 2094 4048